Saçmalığın İki Kavramı

hayat üzerine bir iki şey

Cuma, Ocak 04, 2008

atılacak adımlara dikkat...

kar yağdı ve anıları örttü. geçmişten sert bi rüzgar ardından ve kayıp düşmek için net bir zemin: aman dikkat adımlara! ardından çıkacak yalancı kış güneşi vıcık vıcık edecek onları ve yalancı ve nankör ve vicdansız bir güneş ve basıp geçmek için üstlerine yeterli bir izin, yalancı bir güven... kim onlar? hangi yabancı ülkeden gelmişler? hangi kar taneciğinin altına gizlenmişler?

kar altında koşup gitmiştim ya, halbuki bilinir, karda zordur yürümek; ben koşmuşum işte nasılsa- sevilmek sevmekten gelir inanmışım, her ne yandaysa; aşk filmlerinde olur ya; hah işte orada; kayıp düştüğümde bedenim sağlam yüreğim paramparça, her kimdeyse-neyse, aman dikkat adımlara!

geçen yıl yeni adımlarla başlamıştı; yeni ankaranın eski karı altında. şimdi eski ankaranın yeni karı yağdı; yine sokaklarda örtülmüş anılar; yine atılacak adımlar, yine değişecek hayat, yeniden ve yeniden aman dikkat adımlara! daha bahar var, sakın şaşırma.

bir de "cezayir menekşesi" vardı, içinden kar geçen...

2 yorum:

At 10 Ocak 2008 00:01, Blogger kafcamus dedi ki...

evet, git gide daha da kendin gibi yazmak... yaşar'ın kaç şarkısına iyi diyebiliriz ki zaten...

 
At 10 Ocak 2008 01:40, Blogger yavuzy dedi ki...

saygıdeğer kafcamus, bugün o kadar çok iyi şey oldu ki; takım kazandı, biletlere amorti vurdu ve siz gelip bu siteyi teşrifinizi bir yorumla taçlandırdınız. bu yüzümdeki gülümseme sabah da devam edecek eminim.

teşekkür ederiz yorum için; büyüyoruz-öğreniyoruz.

 

Yorum Gönder

<< Home